Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PlayStation 2

PlayStation 2 nem csak egy egyszerű játékkonzol. Ez egy rendszer tele szórakozással, amivel a szabadidejében játszhat, videót nézhet, vagy zenét hallgathat. Bármire is van kedve, a PS2-rendszer megfelel az Ön igényeinek.

KépPS2-rendszer stílusos, szép mint mindig, fel van töltve energiával. Ezért nem nehéz megérteni, hogy miért ez a rendszer továbbra is a legnépszerűbb játék a világon, mivel tele van szórakoztató funkciókat.

Játék - Játék minden korosztály számára

Válogass kedvedre a világ legnagyobb konzolra készített játékválasztékából. Olyan ütős dolgokról beszélünk, mint a GTA, Final Fantasy, God of War és a Tomb Raider vagy a semmihez sem fogható Shadow of the Collossus és Okami: a PS2 mindenkinek tartogat meglepetéseket.

Network Gaming

Egy aprócska lépés a PlayStation 2-nek és egy hatalmas ugrás az európai játékosoknak. Ideje csatlakoznod a játék legújabb módjához! A PlayStation 2 konzolt szélessávon csatlakoztathatod, és így részese lehetsz egy virágzó közösségnek. A hálójáték másféle játékmódot kíván, ahol másokkal is megoszthatod az élményeidet. A Föld különböző pontjain élő játékosok az interneten keresztül összekapcsolódnak, és együtt játszanak. A PlayStation Network Gaming ingyenes. Nincs regisztrációs díj. Csak az internet csatlakozás díját kell kifizetni, valamint a játékot, amivel játszani szeretnél. Így is ismerheted: PlayStation 2 PS 2, PlayStation2PS2

A nagyon hamar népszerűvé vált PS2 igen sok fejlesztőt állított a Sony mögé (annak ellenére, hogy kezdetben sok panasz érkezett a fejlesztőktől a gép nehéz programozhatóságára), mivel a hatalmas felvevőpiac miatt még egy gyengébb játék is rendre jó eladásokat produkált, így mára olyan mennyiségű third-party PS2 játék van a piacon, amely gyakorlatilag megközelíthetetlen mindkét konkurens konzol számára. A másik nagy előnye a Microsoft konzoljával szemben, hogy sokkal több exkluzív nagy nevet tud felmutatni, melyek soha nem jelennek meg semmilyen más platformra, szemben az Xboxal, melyre nagyon sok multiplatform játék érkezik.

Ráadásul PS2-re számos nagy nevű sorozat is megjelenik. Ilyenek a Metal Gear Solid, Devil May Cry, Gran Turismo, Grand Theft Auto, Final Fantasy vagy a Tekken. Ennek is köszönhetően máig a világ legnagyobb darabszámában eladott konzol, és még ma is érkeznek rá új játékszoftverek.